5x de mooiste trappen als middelpunt van de woning

In veel huizen is de trap het eerste wat je ziet als je binnenkomt, genoeg reden dus om er een eyecatcher van te maken! Dat is letterlijk een goede binnenkomer. Wij hebben 5 prachtige trappen voor jou uitgezocht ter inspiratie.

Licht en luchtig

Een trap zo lichtvoetig dat je ‘m bijna niet zou opmerken. Bijna, want als je deze trap eenmaal opmerkt dan blijft hij je voor altijd bij! Deze houten treden lijken te zweven en samen met de lichte muur geeft de trap een ambiance aan de woonkamer.



Moderne blikvanger

Met deze unieke trap druk jij een stempel op jouw appartement. In een prachtig appartement in het hartje van Amsterdam vind je deze ware eyecatcher. Elegant en high-end wonen doe je hier!



De authentieke trap

Houd jij ook zo van een vintage uitstraling? Bij binnenkomst vallen je ogen gelijk op deze authentieke trap! De houten look komt terug in de rest van deze gigantische woning van maar liefst 300m2 en is daarom ook een perfecte match. Om het allemaal af te maken heeft deze woning een geweldig zwembad, heerlijk om lekker in te ontspannen na een lange dag.



Eigentijdse villa

Deze vrijstaande villa heeft het mooiste trappenhuis met zwevende treden. In de avond geeft dit met verlichting een prachtig effect. Je zou er bijna de hele avond voor buiten blijven zitten. En dat kan ook: deze villa komt met maar liefst 90m2 buitenruimte!



Industriële trap

Dit luxe appartement is geheel industrieel ingericht, dus ook de trap! Dit type metalen trap is strak in het ontwerp en geeft deze luxe loft een stoere uitstraling.



Lees ook: 5x wonen in Amsterdam onder de 800 euro

Gerelateerd nieuws

Lees ook