5x de mooiste woningen in Maastricht

Maastricht staat bekend om de mooie natuurgebieden, leuke winkels en het lekkere eten! Wonen in Zuid-limburg is daarom ook ideaal. Wij hebben vijf keer de mooiste woningen in Maastricht voor jou op een rijtje gezet ter inspiratie!

Luxueus herenhuis in Sint Pieter

In dit luxe herenhuis van 308m² vloeit oud over in nieuw. De woning heeft 14 kamers waarvan 6 slaapkamers, een ruime voor- en achtertuin en een luxe badkamer met badkuip! In dit huis kan je zowel een leuk feestje geven als zelf even lekker ontspannen, alles is mogelijk!



Geniet van geweldig uitzicht over de Maas

Dit luxe penthouse van 154m² ligt op een van de mooiste plekken van Maastricht. Vanuit de luxe woonkamer heb je een geweldig uitzicht over de Maas. De woning heeft twee luxe badkamers om lekker te ontspannen en een heerlijk dakterras! Om het af te maken heeft de woning muziekinstallatie door het hele huis, ideaal voor een leuk feestje!



Luxe wonen in het centrum van Maastricht

Dit luxe appartement heeft een geweldig hoog plafond en een mooie vide met uitzicht over de woonkamer. Op de vide bevindt zich een moderne slaapkamer met een oversized ligbad. Heerlijk om een drukke dag af te sluiten met een lekkere snack en een goed boek.



Luxe stadsvilla met veel mogelijkheden

In deze grote stadsvilla van maar liefst 168m² in de welbekende en geliefde wijk Sint Pieter geniet je van wonen in het stadscentrum. Houd je van privacy? De woning beschikt over een privé parkeerplaats in de parkeergarage en is gelegen op een geheel autovrij plein. Kortom: ben jij op zoek naar een echt pronkstuk in het midden van de bruisende stad, dan is deze stadsvilla iets voor jou!



Uniek wonen in het oude stadscentrum van Maastricht

Uniek wonen in het oude centrum van Maastricht is nu mogelijk, dit speciale appartement is erg rustig gelegen tussen de Grote Looiersstraat en de Ezelmarkt. Heerlijk autovrij wonen en vanaf het dakterras genieten van het prachtige uitzicht over het tijdloze stadscentrum. Dit is slechts een van de vele voordelen die deze geweldige woning te bieden heeft!



Lees ook: 5x de mooiste studio's op Huurwoningen.nl

Gerelateerd nieuws

Lees ook