Altijd een simpele keuken in een huurwoning? Deze keukens bewijzen het tegendeel!

Het is één van de belangrijkste ruimtes in een woning: de keuken. Om te koken natuurlijk, maar ook als plek van samenkomen en gezelligheid. Fijn dus als deze ruimte van alle gemakken voorzien is en ook nog eens helemaal naar jouw smaak is ingericht. Bij een huurwoning wordt echter al gauw gedacht aan een eenvoudig keukenblok met daarin alle basisvoorzieningen. Dat een keuken in een huurwoning niet altijd basic hoeft te zijn bewijzen deze pareltjes op Huurwoningen.nl!

Michelin-ster waardig koken

Een chroomkleurige keuken zie je normaal alleen in restaurants terug, maar dat het ook in huis zeker niet misstaat laat deze bijzondere keuken zien. Nu nog hopen dat de gerechten die er worden bereid net zo restaurant-waardig zijn als de keuken… en anders zijn er nu genoeg mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te laten bezorgen!



En we hebben een woonboot..

Waarop je tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd geniet van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse Ertshaven. En wie denkt dat er op een woonboot geen ruimte is voor een complete keuken heeft het mis. Een prachtig betonnen keukenblad, alle nodige apparatuur, een ingebouwde afzuigkap en een heuse ontbijtbar: deze keuken heeft het allemaal!



Mooi mint

Voor keukens wordt al gauw gekozen voor zwart, wit of een andere natureltint. Dat ook een wat fellere kleur mooi kan zijn bewijst deze mintkleurige prachtkeuken in een bijzondere woning in Amsterdam. Is het geen plaatje?



Wijntje erbij?

Over een restaurant-gevoel gesproken... Bij een heerlijke maaltijd mag een goede wijn zeker niet ontbreken. Of je nu graag rood drinkt of liever voor wit gaat, in deze wijnkoelkast kun je alles in ieder geval kwijt!



Ontbijt op bed was nog nooit zo makkelijk

In dit prachtige appartement in hartje Eindhoven loop je vanaf de slaapvide zo de trap af en je kunt direct beginnen aan het ontbijt. Als je geluk hebt staat dat ontbijtje zelfs al klaar en schuif je direct aan aan de ontbijtbar. Dat is nog eens fijn wakker worden!



Een zwevende keuken

Op en top design: deze keuken in hoogglans wit. Door het bijzondere gebruik van licht lijkt het alsof het kookeiland zweeft. Een keuken die je niet elke dag ziet!



Helemaal van nu

Een mat-zwart keukenblok in combinatie met marmer: deze keuken past precies binnen de huidige trends. Als kers op de taart vind je in deze keuken ook nog eens een SMEG-koelkast in een zachte blauwe kleur, helemaal passend bij de rest van het vrolijke interieur.



Lees ook: 5 slaapkamers waar je (letterlijk) bij wegdroomt!

Gerelateerd nieuws

Lees ook