Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Bergschenhoek

  • lol reacties in 1 week

   Christiaan van der Takstraat

   2662 JD Bergschenhoek (Ackerse Zoom)
   € 2.500 per maand
   • 124 m²
   • 6 kamers
   • Gestoffeerd

   lol reacties in 1 week

  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Bergschenhoek

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Bergschenhoek? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod aan huurwoningen in Bergschenhoek. Bergschenhoek is een dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland, ten noorden van Rotterdam. Het dorp bestaat uit een aantal woonwijken waar verschillende soorten woningen staan. Zo kunt u bijvooorbeeld kiezen voor een luxieuze, vrijstaande villa, maar ook voor een eengezinswoning.

  Vlakbij Bergschenhoek ligt het recreatie bos Het Lage Bergse Bos waar u heerlijk kunt wandelen. Na een lange wandeling kunt u wat eten en drinken in een van de paviljoenen. In Bergschenhoek vindt u de hoognoodzakelijke winkels en voor een dagje shoppen kunt u zich wenden tot Rotterdam. In het dorp bevindt zich ook een ski&skate centrum waar u kunt skiën en snowboarden.

  Bergschenhoek wordt omsingeld door een aantal autosnelwegen en is per auto uitstekend te bereiken. Er is geen treinstation in het dorp, maar er rijden verschillende buslijnen die het dorp met omliggende plaatsen verbinden. Het dichtsbijzijnde treinstation vindt u in Rotterdam. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Bergschenhoek. Met behulp van de filter criteria vindt u eenvoudig de huurwoning die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Bergschenhoek?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Bergschenhoek vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Bergschenhoek mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Bergschenhoek?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Bergschenhoek. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Bergschenhoek beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Bergschenhoek.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Bergschenhoek

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.