Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Bruinisse

  • Jachthavenweg

   4311 NC Bruinisse (Recreatiegebied)
   € 1.050 per maand
   • 38 m²
   • 2 kamers
   • 1973
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Bruinisse

  Bruinisse is een echt vissersdorp en van heinde en verre bekend vanwege zijn mosselkweek. Aan de start van het mosselseizoen wordt dit drie dagen lang gevierd in Bruinisse tijdens de Visserijdagen. In Bruinisse woont een vaste kern, momenteel wonen er relatief veel jonge kinderen. Bruinisse is zeer gunstig gelegen aan het water en dichtbij wegen zoals de N59 die aansluiting heeft op de A29. Door de ligging bij het water viert het toerisme ook in Bruinisse hoogtijdagen. Onlangs is er een nieuw vakantiepark gerealiseerd genaamd: Aquadelta en Aquastaete, dit moet de vele toeristen in de drukke zomermaanden onderdak bieden. Natuurlijk zijn er ook genoeg huurwoningen in Bruinisse. Er zijn rijtjeswoningen, seniorenwoningen, vrijstaande woningen, eengezinswoningen en zelfs appartementen. Kijk snel in het overzicht van huurwoningen in Bruinisse om te zien of er iets voor u tussen staat. Bent u op zoek naar een huurwoning in Bruinisse in een speciale prijsklasse? Dan kunt u de huurwoningen filteren op prijs. Op deze manier worden alleen die huurwoningen in Bruinisse getoond die voldoen aan uw prijscriteria.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Bruinisse?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Bruinisse vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Bruinisse mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Bruinisse?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Bruinisse. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Bruinisse beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Bruinisse.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Bruinisse

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.