Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Culemborg

  • Prijssestraat

   4101 CP Culemborg (Binnenstad)
   € 1.295 per maand
   • 85 m²
   • 2 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Culemborg

  Culemborg ligt in de betuwe in provincie Gelderland. In Culemborg zijn nog de restanten en gebouwen van vroegere tijden terug te herkennen. Van sommige zijn enkel nog resten over, maar van bijvoorbeeld de stadspoort en het karakteristieke stadhuis zijn nog volledig in tact. Binnen de stadspoort bevindt zich de kern van Culemborg, hier zijn winkels en de meeste voorzieningen gevestigd. Binnen de oude stadsmuren kunt u woning huren die veelal uit vroegere tijden stammen, dit zijn meestal appartementen of kleine arbeidershuisjes. Naarmate u verder buiten de stadsmuren komt zult u zien dat er ook veel nieuwbouw te huur staat in Culemborg.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Culemborg?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Culemborg vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Culemborg mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Culemborg?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Culemborg. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Culemborg beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Culemborg.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Culemborg

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.