Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Dokkum

  • Leppa

   9101 PS Dokkum (Dokkum De Woudhorne)
   € 1.650 per maand
   • 206 m²
   • 1 kamer
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Dokkum

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Dokkum? Dan kunt u nu het aanbod huurwoningen in deze stad bekijken op Huurwoningen. Op onze website vindt u een groot aanbod huurwoningen in steden en dorpen in Nederland. Met behulp van de filteropties kunt u aangeven aan welke criteria de huurwoning in Dokkum moet voldoen.

  Dokkum is een stad in de provincie Friesland. De stad is internationaal bekend, omdat hier in het jaar 754 Bonifatius werd gedood. De natuur rondom Dokkum is prachtig en afwisselend. Zo vindt u er het Wad, het Lauwersmeer, het Woudengebied en het coulissenlandschap met mooie boomwallen en elzensingels. Watersporters komen niets tekort in deze stad. Er varen talloze boten door de grachten en het Lauwersmeer is meer dan geschikt voor surfers. De binnenstad van Dokkum bestaat uit knusse kronkelstraatjes en bruggetjes. In het centrum van de stad kunt u uitstekend winkelen, uit eten gaan of een drankje op het terras nuttigen. In Dokkum vindt u veel verschillende typen huurwoningen.

  Dokkum heeft geen treinstation, maar is uitstekend te bereiken via verschillende regionale wegen. De dichtsbijzijnde autosnelweg is de A31 die van Harlingen naar Drachten loopt. Bussen verbinden het dorp rechtstreeks met Leeuwarden en Veenwouden. Bekijk hiernaast direct het aanbod huurhuizen in Dokkum en vind de woning die bij u past. Heeft u de geschikte woning gevonden? Vraag dan een bezichtiging aan en ontvang meer informatie in uw e-mail. U kunt de huurwoning op deze site dan ook terugvinden onder 'Mijn Huurwoningen'.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Dokkum?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Dokkum vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Dokkum mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Dokkum?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Dokkum. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Dokkum beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Dokkum.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Dokkum

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.