Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Leiderdorp

  • Kloosterhof

   2353 SK Leiderdorp (Buitenhof-Midden-West)
   € 2.300 per maand
   • 102 m²
   • Gemeubileerd
   • 1986
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Leiderdorp

  Leiderdorp is een dorp dat tegen Leiden aanligt. Het dorp bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. Bent u geïnteresseerd in huurwoningen in Leiderdorp? Dan bent u op Huurwoningen aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet aanbod huurwoningen in Leiderdorp. Het enige wat u hoeft te doen is de filtercriteria gebruiken om het aanbod af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Een huurwoning in Leiderdorp vindt u op Huurwoningen!

  Leiderdorp en Leiden worden gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. Natuurliefhebbers komen goed aan hun trekken in Leiderdorp. Het dorp ligt in het Groene Hart en u kunt er heerlijk fietsen, wandelen en zelfs kanoën. In Leiderdorp vindt u ook veel voorzieningen, waaronder een groot winkelcentrum, een bibliotheek, scholen en horecagelegenheden. Overweegt u een huurwoning in Leiderdorp te huren? Huurwoningen helpt u graag met het vinden van de geschikte huurwoning.

  Per auto bereikt u Leiderdorp via de autosnelweg A44. Veel buslijnen doen het dorp aan en verbinden het met onder andere Leiden. Hier vindt u ook een treinstation met goede verbindingen naar onder meer Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Doe nu direct een zoekopdracht en geef uw voorkeuren aan met behulp van de zoekopties. Wellicht vindt u vandaag de huurwoning in Leiderdorp die bij u past!

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Leiderdorp?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Leiderdorp vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Leiderdorp mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Leiderdorp?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Leiderdorp. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Leiderdorp beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Leiderdorp.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Leiderdorp

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.