Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Lisse

  • Wagenstraat

   2161 ZK Lisse (Blokhuis)
   € 1.495 per maand
   • 80 m²
   • 4 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Lisse

  Lisse is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Het ligt niet ver van de Noordzee af. In Lisse vindt u veel verschillende type huurwoningen. U kunt kiezen uit appartementen, vrijstaande huizen en eengezinswoningen. Er is voor ieder wat wils! Zoekt u een huurwoning in Lisse? Doorzoek dan met behulp van de zoekopties het aanbod huurwoningen in Lisse op Huurwoningen.

  Lisse ligt in de bloembollenstreek waardoor het veel toeristen trekt. De kleurrijke velden zorgen voor een prachtig plaatje. Lisse heeft twee winkelcentra maar een ruim aanbod winkels, restaurants, kroegjes en terrassen. In en om Lisse kunt u prachtige wandelingen maken door de natuur en langs de monumenten van het dorp. Bovendien ligt de Noordzee op slechts enkele kilometers afstand. Huurwoningen helpt u graag met het vinden van geschikte huurwoningen in Lisse.

  U kunt Lisse via verschillende provinciale wegen bereiken. Daarnaast is er een uitgebreid busnetwerk dat de plaats met omliggende steden en dorpen verbindt. Wilt u bekijken wat er allemaal wordt aangeboden aan huurwoningen in Lisse? Dan bent u op Huurwoningen aan het juiste adres!

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Lisse vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Lisse. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Lisse.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Lisse

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.