Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Lochem

  • Vordenseweg

   7241 SB Lochem (Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld)
   € 1.200 per maand
   • 40 m²
   • 4 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Lochem

  Lochem ligt aan twee rivieren namelijk de rivier de Berkel en het Twentekanaal. Dus voor watersporters is dit Gelderse stadje ideaal, ook is Lochem bekend van de Lochemse Berg. De Lochemse berg staat temidden van het natuurgebied en biedt allerlei mogelijkheden voor dagrecreatie. Naast natuur is Lochem ook nog eens zeer goed bereikbaar, het beschikt over een eigen treinstation en ligt nabij de N332 die in verbinding staat met onder andere de A1. Huurwoningen zijn er in Lochem voldoende, zo zijn er veel appartementen, eensgezinswoningen en vrijstaande woningen die met enige regelmaat te huur staan. Voor het meest actuele aanbod van huurwoningen in Lochem kunt u op deze site kijken. Natuurlijk kunt u ook aangeven dat u op zoek bent naar een woning in een speciale prijsklasse zodat alleen die huurwoningen worden getoond die aan uw prijscriteria voldoen.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Lochem vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Lochem. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Lochem.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Lochem

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.