Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Sluiskil

  • Vergaertstraat

   4541 BK Sluiskil (Kern Sluiskil)
   € 783 per maand
   • 87 m²
   • 4 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Sluiskil

  Sluiskil is een kleine plaats dat ligt aan het kanaal Gent-Terneuzen. Het is rustig wonen in dit dorpje, maar biedt daarentegen genoeg mogelijkheden voor recreatie. Binnen de korste keren zit u op het strand en kunt u naar hartelust uw favoriete watersport beoefenen. Wonen in Sluiskil is een ware verademing vergeleken met het hectieke leven in de stad. Geen files en volop ruimte. Dit is ook terug te zien in het huidige huurwoningaanbod van Sluiskil.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Sluiskil?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Sluiskil vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Sluiskil mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Sluiskil?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Sluiskil. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Sluiskil beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Sluiskil.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Sluiskil

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.