Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Stadskanaal

  • Stationsstraat

   9503 AD Stadskanaal (Stadskanaal Noord Landskant)
   € 410 per maand
   • 19 m²
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Stadskanaal

  Stadskanaal is een zogenoemd lintdorp, dit houdt in dat de bebouwing van deze woonplaats zich uitstrekt langs het Stadskanaal. Het Stadskanaal is destijds in opdracht van de raad van de stad Groningen gegraven. Iedere buurt/wijk in Stadskanaal heeft weer zo zijn eigen karakteristieken. Zo staan er in Parkwijk veel vrijstaande woningen, zijn het in het centrum vooral appartementen of woningen boven winkels, staat in Waterland veel nieuwbouw waarbij veel villa’s , twee-onder-één-kap woningen zijn. Kortom een gevarieerd aanbod van huurwoningen in Stadskanaal. Bent u op zoek naar een seniorenwoning dan kunt u zich het beste op de wijk Maarswold concetreren. Kijk in het actuele aanbod om te zien wat voor soort huurwoningen er op dit moment in Stadskanaal beschikbaar zijn en filter zonodig op wijk.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Stadskanaal?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Stadskanaal vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Stadskanaal mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Stadskanaal?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Stadskanaal. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Stadskanaal beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Stadskanaal.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Stadskanaal

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.