5x mooi wonen in onze hoofdstad!

Er zijn ontzettend veel sfeervolle steden in Nederland waar het ook nog eens leuk is om te wonen. Toch staat bij veel Nederlanders Amsterdam bekend als ‘the place to be’. Omdat het niet altijd even makkelijk is om een geschikte woning te vinden, hebben wij een lijst gemaakt van vijf van onze toppers!

1. Appartement Marnixstraat in Amsterdam

Wat opvallend is aan deze woning is de zorg waarmee het appartement gerenoveerd is; de stalen deuren en houten vloeren zijn hoogwaardig afgewerkt. De hele woning geeft je hierdoor directe een warm gevoel van comfort en luxe. De woning beschikt over een complete luxe open keuken met een kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur zoals een koffiezetapparaat, vaatwasser, kookplaat, koelkast/vriezer en oven/magnetron. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het huis, waarvan de master beschikt over een en-suite badkamer met vloerverwarming! Wat de woning helemaal afmaakt is het balkon aan de achterzijde, wat kan dienen als een persoonlijke oase van rust in het midden van de stad. De locatie is ideaal, centraler kan bijna niet. De Jordaan, de Grachtengordeel maar bijvoorbeeld ook het Leidseplein liggen om de hoek. Bekende winkelstraten zoals de Kinkerstraat, Bilderdijkstraat en de Rozengracht zijn op loopafstand, daarnaast zijn er ook voldoende supermarkten en horecagelegenheden in de buurt.

2. Appartement Baffinstraat in Amsterdam

Dit prachtige lichte appartement ligt niet alleen op een toplocatie in onze hoofdstad, maar beschikt ook nog eens over een ruime tuin! De woning beschikt dus over veel ruimte, zowel binnen als buiten. In het interieur van de woning is een landelijk- modern karakter verwerkt. Dit geeft niet alleen een frisse uitstraling, de woonstijl maakt het ook nog eens extra gemakkelijk om de woning schoon en opgeruimd te houden!

De woning ligt aan een rustige straat in de 'booming Baarsjes', slechts tien minuten met de tram of fiets van het centrum. Er zijn voldoende eetgelegenheden, cafés en koffiehuizen in de buurt en er is een tweetalige basisschool (Nederlands/Engels) om de hoek. Geen ruimte om je te vervelen dus!

3. Appartement Eerste Jan van der Heijdenstraat in Amsterdam

Achter een stijlvolle gevel is dit moderne appartement dat aan alle wensen van kwaliteit en wooncomfort voldoet te vinden. Inclusief design afwerking, prachtige kunst, high tech apparatuur, een Finse sauna en een jacuzzi. De ligging is uniek, in het hart van de populaire wijk De Pijp. Adembenemend.... Het gemak van overall design en eigentijdse luxe, op een absolute toplocatie!

4. Huis Amstelbeststraat in Amsterdam

Dit pand heeft een unieke architectuur! Het pand oogt nog extra groot door het hoge plafond en de lichtinval. De woning is perfect voor de echte Amsterdam-lovers. De woning heeft een grote badkamer met een zwevend bad. Daarnaast is de stoer-moderne woonstijl in iedere kamer terug te zien. De ligging van de woning is perfect, naast de Amstel met de jachthaven zo voor de deur! Het Amstelkwartier is een wijk met veel nieuwbouw.Ook zijn er gezellige restaurants, cafés en recreatiemogelijkheden. De buurt is bekend door het vele groen en water. De rivierenbuurt ligt aan de overkant van de Amstel op 5 minuten fietsen. Ook het centrum van Amsterdam is snel te bereiken. De perfect plek om te wonen als je houdt van zowel stadsdrukte als de rust die in de natuur te vinden is!

5. Appartement Zeeburgerdijk in Amsterdam

Last but not least: Deze prachtige en unieke loft appartement gelegen in een voormalige modeschool in het levendige stadsdeel Oost in Amsterdam. Het pand is in 2017 nog gerenoveerd en volledig afgewerkt. De woning is voorzien van een prachtige industriële gietvloer met vloerverwarming en vloerkoeling voor in de zomer. Het interieur is een combinatie van industrieel en urban modern. Wat deze woning uniek maakt is de speelse schommel tussen de eetkamer en de keuken in. Perfect voor als de kinderen niet kunnen wachten op het eten! De woonkamer beschikt weer over een open haard die zich uitstekend leent voor een knusse filmavond of een gezellige borrel in de winter. Verder is het appartement voorzien van een balkon op het zuiden, waar je zowel zomers als ‘s winters een koffietje kan doen in het zonnetje. Naast het balkon is er ook een ruim privé dakterras waar niet alleen een barbecue staat, maar waar ook een pizza steenoven en een warme buitendouche te vinden zijn. Vanuit hier heb je een adembenemend uitzicht over de stad.

Gerelateerd nieuws

Lees ook