Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Alblasserdam

  • Plantageweg

   2951 GN Alblasserdam (kerkbuurt)
   € 1.400 per maand
   • 74 m²
   • 3 kamers
   • 1955
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Alblasserdam

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Alblasserdam? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod aan huurwoningen in deze plaats. U kunt een zoekopdracht uitvoeren en gebruik maken van de filtercriteria. Hiermee stemt u het aanbod op uw wensen af. Heeft u een geschikte huurwoning in Alblasserdam gevonden, dan kunt u direct een bezichtiging plannen.

  Alblasserdam is een dorp in de provincie Zuid-Holland. De plaats ligt ten zuidoosten van Rotterdam. In Ablasserdam vindt u veel voorzieningen, zoals sportclubs, een zwembad, verschillende winkelcentra, culturele instellingen en restaurants. In de omgeving van de plaats kunt u veel fietsroutes doen. In Alblasserdam zelf vindt u een groot recreatiegebied ‘Lammetjeswiel’. Huurwoningen in Alblasserdam vindt u op Huurwoningen.

  De autosnelweg A15 loopt langs Alblasserdam heen. U kunt de plaats ook goed per bus bereiken. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Alblasserdam. Met behulp van de filtercriteria vindt u eenvoudig de huurwoning in Alblasserdam die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Alblasserdam?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Alblasserdam vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Alblasserdam mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Alblasserdam?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Alblasserdam. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Alblasserdam beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Alblasserdam.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Alblasserdam

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.