Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Assendelft

  • Assumburgstraat

   1566 TE Assendelft (Centrum)
   € 1.225 per maand
   • 60 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd
  • Dorpsstraat

   1566 BE Assendelft (Centrum)
   € 2.750 per maand
   • 170 m²
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Assendelft

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Assendelft? Huurwoningen biedt u regelmatig huurwoningen in Assendelft aan. Bekijk ons aanbod hierboven en maak gebruik van de selectiecriteria, zodat u aan kunt geven aan welke eisen uw huurwoning moet voldoen. U vindt in Assendelft verschillende huurwoningen, zoals eengezinswoningen en appartementen.

  Het dorp Assendelft ligt in de provincie Noord-Holland, ten noordwesten van Amsterdam. Er wonen ongeveer 21.240 inwoners. Assendelft heeft een zeer oude geschiedenis die tot voor 500 v.CHR. teruggaat. In het dorp vindt u redelijk wat voorzieningen, waaronder verschillende sportclubs. Wilt u een huis huren in Assendelft? Zoek dan niet meer verder! Huurwoningen is een bemiddelaar tussen huurders en verhuurders van huurwoningen in Assendelft.

  Assendelft deelt een treinstation met Krommenie. Er zijn rechtstreekse verbindingen met Amsterdam. De autosnelweg A8 begint vlakbij Assendelft. Bent u van plan te huren in Assendelft? Gebruik dan de filters op onze website en vindt uw droomhuis in Assendelft.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Assendelft?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Assendelft vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Assendelft mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Assendelft?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Assendelft. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Assendelft beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Assendelft.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Assendelft

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.