Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Bedum

  • Westerdijkshorn

   9781 TH Bedum (Buitengebied Bedum)
   € 1.195 per maand
   • 60 m²
   • 3 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Bedum

  Bedum is een klein dorp dat net 10 kilometer ten noorden van Groningen ligt. Door de geografische goede ligging ligt het ook nabij de spoorlijn Groningen-Delfzijl. In Bedum staan ook een aantal huurwoningen, het zijn veelal eenvoudige maar ruime huizen die in rustige wijken staan. De meeste huurwoningen beschikken ook over een eigen buiten in de vorm van een balkon, terras of tuin. Dit kun je snel zien door op deze site bij de selectiecriteria aan te geven dat u voorkeur uit gaat naar een huurhuis met een buiten. Huren in Bedum hoeft dus geen probleem te zijn. Kijk vandaag nog op de site of er een huurhuis in Bedum naar uw keuze tussen staat. Wie weet woont u straks wel in het dorp met de karakteristieke toren van de Walfriduskerk die zelfs schever staat dan de toren van Pisa in Italië.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Bedum vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Bedum. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Bedum.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Bedum

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.