Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Berkel en Rodenrijs

  • Andriessenstraat

   1217 RG Berkel en Rodenrijs (Componistenbuurt)
   € 1.980 per maand
   • 147 m²
   • 5 kamers
  • Petrus Camperstraat

   2652 JR Berkel en Rodenrijs (Berkel Dorp)
   € 3.250 per maand
   • 156 m²
   • 4 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Berkel en Rodenrijs

  Bent u op zoek naar huurwoningen in Berkel en Rodenrijs? Kijk dan op Huurwoningen. Op onze website vindt u snel de huurwoning in Berkel en Rodenrijs door gebruik te maken van de selectiecriteria. U kunt direct een bezichtiging plannen wanneer u een geschikte huurwoning heeft gevonden.

  Berkel en Rodenrijs is een dorp in de provincie Zuid-Holland waar ongeveer 22.000 mensen wonen. Vlakbij het dorp ligt het Lage Bergse Bos wat u volop recreatiemogelijkheden biedt. U kunt hier niet alleen heerlijk wandelen, maar ook fietsen, picknicken, paardrijden of de natuur ontdekken. In het dorp zelf vindt u verschillende winkels, restaurantjes en parken. Zoekt u een huurwoning in Berkel en Rodenrijs? Bekijk dan direct het aanbod hierboven.

  Met de auto bereikt u Berkel en Rodenrijs via verschillende provinciale wegen. Om het dorp liggen ook verschillende snelwegen. U kunt ook de metro naar Den Haag of Rotterdam nemen. Verschillende buslijnen verbinden het dorp met omliggende plaatsen. Vind de geschikte huurwoning in Berkel en Rodenrijs door gebruik te maken van de filteropties. Geef hiermee bijvoorbeeld de wijk waarin u zoekt of het aantal kamers aan.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Berkel en Rodenrijs?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Berkel en Rodenrijs vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Berkel en Rodenrijs mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Berkel en Rodenrijs?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Berkel en Rodenrijs. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Berkel en Rodenrijs beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Berkel en Rodenrijs.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Berkel en Rodenrijs

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.