Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Bodegraven

  • Willem de Zwijgerstraat

   2411 VV Bodegraven (Vijverwijk)
   € 2.132 per maand
   • 105 m²
   • 3 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Bodegraven

  Zoekt u een huurwoning in Bodegraven? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. Vind met behulp van de filtercriteria geschikte huurwoningen in Bodegraven. In Bodegraven vindt u verschillende typen huurwoningen, appartementen en eengezinswoningen.

  Bodegraven is een dorp in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 19.000 inwoners. Bodegraven is onderverdeeld in zes woonwijken en er zijn ook twee bedrijfsterreinen. Omdat het dorp in het Groene Hart ligt is het een populaire vestigingsplaats voor bedrijven en er is dan ook relatief veel werkgelegenheid. Ook qua voorzieningen zult u niets tekort komen. In het dorp vindt u een bibliotheek, een groot zwembad, een theater en verschillende sportcentra. Wilt u een huis huren in Bodegraven? Bekijk dan direct ons aanbod hierboven.

  Bodegraven ligt aan de autosnelweg A12 en is verder goed te bereiken via provinciale wegen. Er bevindt zich in het dorp ook een treinstation. Verder rijden er verschillende buslijnen. Zoekt u een huurwoning in Bodegraven? Maak dan gebruik van de filters en vind het huis van uw dromen. Bekijk het aanbod huurwoningen Bodegraven hierboven.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Bodegraven?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Bodegraven vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Bodegraven mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Bodegraven?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Bodegraven. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Bodegraven beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Bodegraven.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Bodegraven

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.