Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Boskoop

  • Tuinstraat

   2771 BZ Boskoop (Biezen-West)
   € 1.400 per maand
   • 68 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd
  • Torenpad

   2771 EV Boskoop (Draaistok)
   € 1.195 per maand
   • 95 m²
   • 4 kamers
   • Kaal
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Boskoop

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Boskoop? Huurwoningen biedt u verschillende woningen in deze plaats aan. Bekijk ons aanbod hierboven en maak gebruik van de selectiecriteria, zodat u aan kunt geven aan welke eisen uw woning moet voldoen. U vindt verschillende huurwoningen in Boskoop, zoals eengezinswoningen en appartementen.

  Boskoop is een levendig dorp met veel voorzieningen, zoals horeca, sport en winkels. Er vinden ook veel culturele activiteiten plaats. In de omgeving van het dorp kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Verder heeft Boskoop veel bezienswaardigheden en evenementen die te maken hebben met de sierteelt en de boomkwekerij. Wilt u een huis huren in Boskoop? Bekijk het aanbod dan hierboven.

  Boskoop is met de auto te bereiken via diverse wegen, bijvoorbeeld via de N207 of de N455. Er is ook een treinstation aan de spoorlijn Gouda – Alphen aan den Rijn. Een uitgebreid busnetwerk verbindt de plaats met omliggende gemeenten. Wilt u een woning huren in Boskoop? Gebruik dan de filters op onze website en vindt uw droomhuis in Boskoop.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Boskoop vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Boskoop. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Boskoop.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Boskoop

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.