Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Boxtel

  • Achterberghstraat

   5281 AB Boxtel (Boxtel-Centrum)
   € 355 per maand
   • 20 m²
   • 1 kamer
   • 1970
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Boxtel

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Boxtel? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod aan huurwoningen in Boxtel. Boxtel is een dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant. In Boxtel vindt u zowel nieuwbouwwoningen als appartementen en eengezinswoningen in verschillende prijsklassen.

  Boxtel ligt te midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. De gemeente maakt deel uit van het Nationaal Landschap Groene Woud dat bestaat uit bossen, moerassen en heide. In de omgeving liggen ook andere natuurgebieden, waaronder het 1200 hectare grote Kampina. In het centrum van Boxtel vindt u zowel lokale winkels als de populaire winkelketens. Voor een avondje uit kunt u terecht in een van de restaurants of kroegen die het dorp rijk is.

  Al in het verleden was Boxtel een belangrijk verkeersknooppunt en nog steeds zijn de verbindingen met het dorp uitstekend te noemen. Het dorp heeft een treinstation met spoorverbindingen naar onder andere: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Maastricht. Ook loopt de autosnelweg A2 langs het dorp. Bussen verbinden Boxtel met omliggende plaatsen. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Boxtel. Met behulp van de filter criteria vindt u eenvoudig de huurwoning die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Boxtel vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Boxtel. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Boxtel.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Boxtel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.