Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Nuenen

  • Gerwenseweg

   5674 SG Nuenen (Gerwen)
   € 2.500 per maand
   • 117 m²
   • 3 kamers
   • 1929
  • Vosseveld

   5673 LR Nuenen (Nuenen-Oost)
   € 1.595 per maand
   • 92 m²
   • 1 kamer
   • 1982
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Nuenen

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Nuenen? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod aan huurwoningen in Nuenen. Nuenen is een dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant. De plaats is bekend, omdat Vincent van Gogh hier gedurende twee jaar woonde. In Nuenen vindt u verschillende soorten huurwoningen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een woning in een ruime, groene wijk, maar ook voor een appartement in het centrum.

  Nuenen heeft een klein stadscentrum waar een aantal supermarkten en winkels gevestigd zijn. U vindt hier ook een aantal restaurants. Voor een uitgebreider winkelaanbod kunt u zich wenden tot het dichtbij gelegen Eindhoven. Op het gebied van natuur zult u in Nuenen niks tekort komen. Het dorp is omgeven door bossen, vennen en uitgestrekte weides waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

  Nuenen is gelegen aan de provinciale weg A270. De stad Eindhoven ligt op circa 10 minuten afstand rijden waar zich ook het dichtstbijzijnde treinstation bevindt. Een aantal buslijnen verbinden het dorp met omliggende plaatsen. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Nuenen. Met behulp van de filter criteria vindt u eenvoudig de huurwoning die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Nuenen?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Nuenen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Nuenen mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Nuenen?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Nuenen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Nuenen beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Nuenen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Nuenen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.