Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen De Meern

  • Aart van der Leeuwlaan

   3454 LB De Meern (De Meern-Noord)
   € 1.650 per maand
   • 65 m²
   • 2 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning De Meern

  De Meern is officieel gezien geen dorp meer maar maakt onderdeel uit van een wijk in Utrecht, namelijk de wijk: Vleuten-De Meern. De Meern is langs de rivier de Leidse Rijn gevormd en is destijds erg belangrijk geweest voor de handel en welvaart. Ook al is De Meern onderdeel van Utrecht het maakt nog steeds wel gebruik van hun eigen plaatsnaamborden en postadressen. In De Meern is het een aardige mengeling van oude- en nieuwe huurwoningen. De nieuwe huurwoningen staan eigenlijk in de nieuwbouwwijken Veldhuizen en De Balije die weer onderdeel zijn van de welbekende Vinex wijk Leidsche Rijn. Volop keuze dus, kijk vandaag nog in het overzicht van aangeboden huurwoningen in De Meern om te zien of er een huurhuis voor u tussen zit.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in De Meern?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in De Meern vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in De Meern mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in De Meern?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in De Meern. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in De Meern beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in De Meern.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • De Meern

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.