Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Uithoorn

  • Willem Klooslaan

   1422 JV Uithoorn (Zijdelwaard)
   € 1.900 per maand
   • 109 m²
   • 5 kamers
   • Gestoffeerd
  • Canadese Gans

   1423 PW Uithoorn (Meerwijk)
   € 1.650 per maand
   • 80 m²
   • 2 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Uithoorn

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Uithoorn? Uithoorn is een groen dorp in de provincie Noord-Holland. In het dorp vindt u veel verschillende typen huurwoningen in verschillende prijsklassen.

  Uithoorn is een rustige, groene plaats, maar er is in het dorp genoeg te doen. Zo zijn er een aantal afzonderlijke instellingen werkzaam op het gebied van zang, dans, kunst, muziek, toneel en theater. U vindt in Uithoorn zowel een aantal bekende winkelketens als lokale winkeltjes waar u uw dagelijkse inkopen kunt doen, maar ook kleding, kado’s en boeken vindt. Het dorp heeft een aantal gezellige restaurants en kroegjes, maar voor het echte nachtleven kunt u zich wenden tot het dichtbij gelegen Amsterdam.

  Uithoorn heeft een uitgebreid busnetwerk met onder andere rechtstreekse bussen naar Amsterdam en Schiphol. Vanaf daar kunt u indien gewenst op de trein overstappen. Verder ligt Uithoorn vlakbij een aantal belangrijke autosnelwegen, zoals de A4 en A2.

  Wilt u een woning huren in Veghel? Bekijk het woonaanbod voor Veghel hiernaast en vind met behulp van de filtercriteria de huurwoning die bij u past.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Uithoorn vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Uithoorn. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Uithoorn.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Uithoorn

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.