Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Dronten

  • Eikenlaan

   8253 AM Dronten (Ketelhaven)
   € 1.850 per maand
   • 210 m²
   • 1996
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Dronten

  Gelegen in de provincie Flevoland met om Dronten heen de polders, dijken, Randmeren en het Ijsselmeer maken Dronten een gewilde vestigingsplaats voor mensen.

  Dronten heeft ondanks zijn vervullende centrumfunctie voor omliggende dorpen en gemeentes toch een dorpse uitstraling weten te behouden. De woonwijken van Dronten zijn ruim opgezet, rustig en ook nog eens betaalbaar.

  Zoals eerder aangegeven vervult Dronten een centrumfunctie en beschikt hierdoor over onder andere: openbaarvervoersmogelijkheden, medische voorzieningen, schouwburg, opleidingsmogelijkheden, winkels, restaurants etc.

  Voor een moderne huurwoning in Dronten kunt u dan ook zeker goed terecht. Let vooral op de prijs en wat u hiervoor terug krijgt, u zult opmerken dat u dat in vergelijking met andere steden veel krijgt voor weinig. Het huurwoningaanbod in Dronten is divers en wij raden u aan om gebruik te maken van de selectiecriteria zodat het makkelijker zoeken is naar de huurwoning waar u naar op zoek bent. Of dit nu een kamer, studio, appartement of huurhuis is, in Dronten vindt u het zeker en vast.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Dronten?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Dronten vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Dronten mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Dronten?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Dronten. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Dronten beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Dronten.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Dronten

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.