Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Kampen

  • Muntsteeg

   8261 KB Kampen (Binnenstad Kampen)
   € 1.025 per maand
   • 63 m²
   • 3 kamers
   • 2015
  • Scheerling

   8265 GG Kampen (Cellesbroek)
   € 725 per maand
   • 47 m²
   • 2 kamers
   • 1976
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Kampen

  In vroegere tijden stond Kampen bovenal bekend als handelstad, tegenwoordig is dit rijke handelscentrum een van de toerischtische trekpleisters van Nederland. Dit heeft ze met name te danken aan de ligging nabij de Ijssel en het Ijsselmeer waardoor met name de haven erg in trek is. Kampen is zelfs bereikbaar met grote zeeschepen en dit zorgt voor prachtige tafelrelen in dit relatief kleine centrum.

  Niet alleen toeristen voelen zich aangetrokken tot Kampen ook veel mensen zien in Kampen de ideale vestigingsplaats. Het heeft het aangename van de stad in combinatie met de rust en ruimtelijkheid van het platteland. Ook over werkgelegenheid hoeft men zich in Kampen niet druk te maken er zijn hier talloze bedrijven gevestigd en er wordt hard gewerkt aan de inrichting van bedrijventerreinen. Uiteraard kunnen nieuwe woonwijken hierbij niet ontbreken. Dus als u op zoek bent naar een rustieke stad in de provincie Overijssel, dan is een kijkje in het huurwoningaanbod in Kampen zeker de moeite waard.

  Blader door de totale huurwoningen in Kampen en maak uw keuze. Om uw zoektocht te vergemakkelijken hebben wij selectiecriteria geplaatst waarmee u het totale woningaanbod kunt aanpassen naar uw wensen. Op deze manier heeft u snel inzicht in de mogelijkheid om uw woonwensen in Kampen te realiseren.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Kampen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Kampen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Kampen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Kampen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.