Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Marum

  • Nieuw

   Sportlaan

   9363 GM Marum (Marum)
   € 1.100 per maand
   • 127 m²
   • 6 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Marum

  Marum ligt centraal tussen de plaatsen Groningen en Drachten. De bebouwing strekt zich uit dit omdat het vroeger een echt lintdorp was. Tegenwoordig heeft Marum 5500 inwoners, hiervan is het merendeel forens die in Groningen werkzaam is. Veel mensen die in Groningen werken, wonen dus in Marum vanwege het woongenot. Het huurwoningaanbod in Marum is divers, kijk in het actuele overzicht op deze site om een goed beeld te vormen van de huizen die op dit moment te huur zijn. Naast een verscheidenheid aan woonmogelijkheden kent Marum een hechte gemeenschap met een rijk verenigingsleven.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Marum?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Marum vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Marum mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Marum?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Marum. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Marum beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Marum.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Marum

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.