Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Rohel

  • De Bongerd

   8507 CL Rohel (Rohel)
   € 800 per maand
   • 55 m²
   • 2 kamers
   • 481 m²
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Bekijk hier alle 1 huurwoningen in Rohel gelegen in de provincie Friesland. In het aanbod van de stad Rohel zijn de volgende woningtypen beschikbaar: huis. De drie populairste straten zijn De Bongerd, Rohel.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Rohel?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Rohel vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Rohel mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Rohel?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Rohel. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Rohel beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Rohel.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Rohel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.