Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Rosmalen

  • Brabanthoeven

   5244 HJ Rosmalen (Sparrenburg)
   € 1.395 per maand
   • 106 m²
   • 4 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Rosmalen

  Rosmalen is ontstaan uit de samenvoeging van verschillende dorpen en gehuchten zoals Bruggen, Coudewater, Molenhoek, Sprokkelbosch en Varkenshoek. Rosmalen is met name een forensenplaats en de meeste werkgelegenheid is dan ook aan ’s-Hertogenbosch te danken. De bereikbaarheid van Rosmalen is zeer goed het ligt namelijk dichtbij belangrijke snelwegen zoals de A2 en de A59. Hierdoor ben je in afzienbare tijd in steden zoals Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Antwerpen. Ook per trein is Rosmalen goed bereikbaar het beschikt dan ook over een eigen treinstation. De meeste mensen kennen Rosmalen tegenwoordig vanwege het gelijknamige tennistoernooi Rosmalen/Ordina Open. Huurwoningen vindt u volop in Rosmalen er staat dan ook regelmatig nieuw aanbod op deze site. Natuurlijk kunt u ook zelf een oproep plaatsen zodat huiseigenaren zelf contact met u kunnen opnemen. Al veel bezoekers van deze site hebben succesvol gebruik gemaakt van deze optie. Wellicht helpt het u ook wel aan een huurwoning in Rosmalen.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Rosmalen?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Rosmalen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Rosmalen mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Rosmalen?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Rosmalen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Rosmalen beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Rosmalen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Rosmalen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.