Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Schagen

  • Hofstraat

   1741 CE Schagen (Schagen-Centrum)
   Prijs op aanvraag
   • 25 m²
   • 1 kamer
   • 1910
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Schagen

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Schagen? Maak dan gebruik van onze website. Wij bieden u een ruim aanbod dat u eenvoudig kunt doorzoeken door gebruik te maken van de filtercriteria. In Schagen vindt u verschillende soorten huurwoningen, zoals appartementen en eengezinswoningen. Huren in Schagen begint op Huurwoningen!

  Schagen is een stad in West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. U vindt er een aantal bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Grote Kerk aan de Markt. In de Christoforuskerk vinddt u de oudste luidklok van Nederland uit 1478. Verder zijn het mooie Slot Schagen, de Recreatiehaven en het Regionaal Museum 1940 - 1945 een bezoek waard. Schagen vervult een rol als regionaal centrum en de jaarlijkse feesten die georganiseerd worden trekken veel mensen uit de omgeving. Wilt u een huis huren in Schagen? Een huurwoning in Schagen vindt u eenvoudig op Huurwoningen!

  Schagen heeft een treinstation aan de spoorlijn Amsterdam - Den Helder. Amsterdam is in een uur te bereiken. Bent u van plan een huis te huren in Schagen? Bekijk dan op Huurwoningen het aanbod en maak gebruik van de filtercriteria om de geschikte huurwoning te vinden. Huurwoningen is een bemiddelaar die huurders en verhuurders bij elkaar brengt.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Schagen?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Schagen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Schagen mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Schagen?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Schagen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Schagen beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Schagen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Schagen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.