Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Wormerveer

  • Warmoesstraat

   1521 CM Wormerveer (Wormerveer Zuid)
   € 1.295 per maand
   • 70 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd
  • Kerkstraat

   1521 JJ Wormerveer (Wormerveer Noord)
   € 1.225 per maand
   • 65 m²
   • 3 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Wormerveer

  Zoekt u een huurwoning in Wormerveer? Op Huurwoningen vindt u een aanbod van verschillende typen woningen in Wormerveer. Door gebruik te maken van de filtercriteria vindt u eenvoudig de woning die bij u past. Heeft u een huurwoning gevonden waarin u geïnteresseerd bent? Dan plant u eenvoudig een bezichtiging.

  Wormerveer is een dorp in de provincie Noord-Holland. In het dorp vindt u een ruim aan winkels, restaurants en café's. Daarnaast heeft het dorp een aantal parken waar u heerlijk kunt wandelen. In de omgeving van Wormerveer kunt u heerlijk fietsen langs de wateren, vaarten en dijken. In het dorp vindt u verder een bibliotheek, een culturele instelling, een zwembad en verschillende sportclubs. Bekijk het aanbod huurwoningen in Wormerveer direct hierboven.

  Het dorp Wormerveer is eenvoudig met de auto te bereiken via verschillende snelwegen en provinciale wegen. Daarnaast is er een treinstation met een snelle verbinding naar Amsterdam. Bussen verbinden het dorp met omliggende plaatsen. Wilt u een huis huren in Wormerveer? Bekijk dan het aanbod huurwoningen in Wormerveer gelijk hierboven en vind de woning die bij u past!

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Wormerveer vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Wormerveer. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Wormerveer.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Wormerveer

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.