De vijf leukste woonwinkels van Nederland op een rijtje!

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je interieur, zijn er in Nederland tal van prachtige woonwinkels te vinden. Van grote trendy designwinkels tot kleinere winkels die gericht zijn op een bepaalde stijl, er is voor ieder wat wils. Heb je een nieuwe huurwoning en wil je een heel nieuw interieur of ben je gewoonweg op zoek naar wat leuke meubels en accessoires voor jouw huidige huurwoning? Blijf dan lezen, want wij zetten de vijf leukste woonwinkels voor jou op een rijtje!

Mobilia

Mobilia is een woonwinkel gelegen in het hart van Amsterdam. De woonwinkel heeft maar liefst vier etages met de mooiste merken en designmeubels. Al meer dan 30 jaar is Mobilia een begrip in de wereld van designmeubels en interieuraccessoires. Bij Mobilia kun je terecht voor zowel grote meubels, zoals banken, fauteuils en eettafels, als voor decoraties, zoals vazen, kussens en verlichting. Daarnaast vindt je er ook diverse woonaccessoires, zoals vloerkleden, wanddecoraties en servies. De winkel is ingedeeld in verschillende sfeerkamers, zodat je gemakkelijk inspiratie kunt opdoen voor je eigen huurwoning, maar neem vooral ook een kijkje op hun website.

Loods 5

Loods 5 is een woonwinkel met meerdere vestigingen verspreid over Nederland. De vestigingen van Loods 5 zitten momenteel in Zaandam, Maastricht, Duiven, Sliedrecht en Amersfoort. Ook heeft Loods 5 twee outlet stores. De winkel staat bekend om de enorme keuze aan meubels, woondecoraties, kleden en verlichting. Door de samenwerking met verschillende ontwerpers en merken biedt Loods 5 een breed aanbod aan interieurstijlen. Van industrieel tot landelijk en van modern tot vintage, je vindt het hier allemaal! Bovendien heeft Loods 5 ook een uitgebreide webshop waar je al hun producten online kunt bestellen.

HAY

Woonwinkel Hay komt oorspronkelijk uit Denemarken en staat dus ook bekend om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen die geïnspireerd zijn op Deens design. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een uitstekende afwerking, waardoor ze lang meegaan. Bij HAY vindt je onder andere banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten. Daarnaast heeft HAY een ruim assortiment aan woonaccessoires, zoals kussens, vloerkleden, spiegels, verlichting en servies. Een bezoek aan een HAY-winkel is een ware beleving, omdat de winkels een overzichtelijke indeling hebben die het gemakkelijk maakt om inspiratie op te doen en je favoriete items te vinden. Bekijk hier de collectie van HAY!

Sissy-Boy

Als je aan het merk Sissy-Boy denkt, denk je misschien eerder aan kleren. Maar vergis je niet, want deze winkel heeft ook een rijk aanbod aan meubels en accessoires! In de Homeland-afdeling op hun website vindt je een uitgebreid assortiment aan meubels, textiel, verlichting en accessoires met een trendy en eigentijdse uitstraling. Bij Sissy-Boy kun je terecht voor een volledig nieuwe inrichting, maar ook voor kleine aanpassingen waarmee je je interieur toch weer even wat opfrist. Er zijn maar liefst 43 Sissy-Boy winkels die de Homeland collectie aanbieden en zijn te vinden zijn door heel Nederland.

Laif & Nuver

Laif & Nuver is een unieke woonwinkel, gevestigd in Groningen. In het Gronings betekent 'laif' lief en 'nuver' mooi en dat is precies wat je kunt verwachten in deze winkel, namelijk lieflijke en mooie producten voor je interieur! De winkel heeft een warme en gezellige sfeer en je vindt er een grote variatie aan tijdloze meubels, woondecoraties en cadeauartikelen. De meubels en accessoires variëren van handgemaakte, unieke stukken tot aan producten van bekende merken. De winkel biedt regelmatig leuke workshops aan op het gebied van interieur en styling, zodat je zelf aan de slag kunt met het creëren van je ideale woonruimte. Ook kun je online rondsnuffelen in hun collectie!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huurmarkt? Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn!

Gerelateerd nieuws

Lees ook