Advertentie verwijderd

Appartement Valeriusplein in Alphen aan den Rijn

2402 TM Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

€1.175 Huurprijs p.m.
97 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Best goed gelegen aan de oevers van rivier de Oude Rijn vind je deze twee appartementencomplexen, 11 verdiepingen hoog, aan het Valeriusplein in Alphen aan den Rijn. Met maar liefst 160 huurappartementen bieden beide gebouwen keuze uit driekamer-, vierkamer- en vijfkamerappartementen. Geschikt voor de hardwerkende young professional, voor jonge gezinnen én voor grote families op zoek naar een ruime, veelzijdige huurwoning nabij de stad.

Alle appartementen zijn uitgerust met een berging op de begane grond en er zijn 14 parkeerplaatsen beschikbaar. Aan de voorkant van het gebouw zijn er openbare parkeerplaatsen te vinden - goed voor eigen gebruik, maar ook handig voor het ontvangen van vrienden, familie en andere bezoekers.

Het Valeriusplein is slechts 10 minuten fietsen verwijderd van stadscentrum Alphen aan den Rijn en het centraal station. Deze stad ligt in het welbekende Groene Hart en is uitstekend bereikbaar. Alphen aan den Rijn wordt omringd door Leiden, Zoetermeer, Gouda en Woerden, maar bewoners kunnen via het openbaar vervoer of via de diverse snelwegen (A4 en A12) alle toonaangevende steden in de Randstad met gemak bereiken. Je bent slechts 30 minuten verwijderd van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Dat is pas een centrale ligging!

Voor de dagelijkse boodschappen bevinden de woningen zich naast winkelcentrum de Ridderhof met verschillende supermarkten, drogisten en andere winkels.

Keuze uit driekamer-, vierkamer- en vijfkamerappartementen

Slechts 10 minuten fietsen of rijden verwijderd van het stadscentrum

Winkelcentrum op loopafstand

Ziekenhuis op enkele minuten afstand

Ruime parkeermogelijkheid in de buurt

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1972
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Valeriusplein Alphen aan den Rijn

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.175 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.