Advertentie verwijderd

Appartement Piet Mondriaanlaan in Amersfoort

3812 GT Amersfoort (Utrecht)

€1.050 Huurprijs p.m.
61 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Dit leuke 2-kamerappartement is gelegen op de 4e woonlaag heeft een eigen parkeerplek in de onderbouw, en ligt midden in een fantastische woonomgeving. De mooie Amersfoortse binnenstad en het uitgebreide winkelcentrum 'Eemplein' liggen op loopafstand.

HET GEHELE APPARTEMENT IN OPNIEUW GESCHILDERD + NIEUWE PLINTEN + NIEUWE GORDIJNEN

De indeling is als volgt; De hoofdentree heeft een verzorgde centrale hal met belplateau en video-intercom. Met de lift, of net zo makkelijk met de trap, bereik je eerste woonlaag. Wat hier direct opvalt is de grote binnenplaats, waar picnictafels staan voor de bewoners van de appartementen.

De entree van het appartement; hal, toegang tot de slaapkamer (12m2), de meterkast, een werkkast voor de wasapparatuur en bergruimte. De woonkamer van ca. 28m2 heeft een balkon over de gehele breedte met een oppervlak van ca. 7m2. Het uitzicht reikt tot aan de Onze Lieve Vrouwetoren. Aansluitend op de woonkamer is de open keuken. Deze keuken is uitgevoerd met een moderne kastinrichting en voorzien van een koelkast, combimagnetron, elektrische kookunit, afzuigkap en vaatwasser. De nette en geheel betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel, en WC.

Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming en in vrijwel het gehele appartement ligt laminaat in een lichte kleurstelling.

In de onderbouw is een eigen parkeerplek beschikbaar en in de gezamenlijke fietsenberging zijn 2 plekken voor de bewoner van Piet Mondriaanlaan 315 gereserveerd.

Algemeen Kale huur: € 1.050,-- Kale huur parkeerplaats: € 100,-- (verplichtte afname) Servicekosten: € 50,-- Huuringangsdatum: 26 september 2020 Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd Waarborgsom: € 1.200,-- Gunning eigenaar Geschikt voor alleenstaande of stel Geen rokers (binnen) of huisdieren.

Voor dit gezellig gelegen appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.250,--. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. ZZP-ers of zelfstandigen dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Woonoppervlakte
61 m²
Inhoud
201 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Piet Mondriaanlaan Amersfoort

Extra informatie

Garage
Toilet in badkamer
Douche
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar