Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Mauritskade in Amsterdam

1091 GC Amsterdam (Noord-Holland)

€1.800 Huurprijs p.m.
78 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Nieuw in de verhuur en op een unieke locatie aan het rustige gedeelte van de Mauritskade, nabij het theater Carré, het Tropenmuseum, Hotel Arena, café IJsbreker en het gezellige Beukenplein bevindt zich dit gerenoveerde en nieuw geschilderde moderne en gemeubileerde drie kamer appartement (2 slaapkamers).

De woning is in 2019 verbouwd en heeft een nieuwe badkamer en een nieuwe toiletruimte gekregen. De muren zijn glad gestukadoord en op de grond is een fraaie parket vloer aangebracht. Dubbele beglazing zorgt voor een uitstekende isolatie, aan de achterzijde is er een kamer breed balkon, dat toegankelijk is vanuit zowel een slaapkamer als via de keuken.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een berging waar fietsen in kunnen worden geplaatst, de gemeenschappelijke afgesloten binnentuin aan de achterzijde van de woning, kan door elke bewoner via de onderbouw worden betreden.

De verbindingen met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) zijn uitstekend en uitvalswegen zoals de Wibautstraat (S112) zijn met de auto gemakkelijk te bereiken.

Voor de hardlopers en parkgenieters; het Oosterpark ligt op een steenworp afstand.

INDELING: Gezamenlijke entree op de begane grond, brievenbussen en bellentableau, trappenhuis, berging. Eerste verdieping: entree naar het appartement, hal met toegang tot alle vertrekken, slaapkamer aan de voorzijde, aparte woonkamer, badkamer, toiletruimte, dichte keuken met toegang tot het balkon, slaapkamer met toegang tot het balkon.

Woonkamer en Keuken: De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en kijkt uit over de Mauritskade.

De dichte L-vormige keuken met granieten werkblad bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is voorzien van Siemens inbouw apparatuur. Op de grond is een houten vloer aangebracht. Vanuit de keuken is het balkon toegankelijk.

Slaapkamers: Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De master bedroom, voorzien van praktische inbouwkasten met schuifwanden bevindt zich aan de achterzijde van het pand. De tweede slaapkamer kijkt uit over de kade.

Buitenruimte: Het zonnige balkon is toegankelijk vanuit de master bedroom en de keuken.

Het appartement beschikt over energielabel C, de maandelijkse huurprijs bedraagt € 1800,- exclusief gebruikerslasten. De waarborgsom is gelijk aan twee maal de huur.

De kandidaat huurder dient een kopie paspoort en een kopie werkgeversverklaring te kunnen overhandigen om in aanmerking te komen de woning. De woning kan eventueel worden gedeeld door maximaal twee werkende collegae.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het verhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
195 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Mauritskade Amsterdam

Extra informatie

Balkon
Mechanische ventilatie
Kabel TV
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.800 p/m
Beschikbaar per
Direct