Advertentie verwijderd

Appartement Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam

1064 CR Amsterdam (Noord-Holland)

€1.400 Huurprijs p.m.
48 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Modern 2 kamer appartement van circa 48 m² met een schitterend uitzicht op de Sloterplas. Het appartement is gelegen in het eerste complex, bevindt zich op de 12de woonverdieping en beschikt over een heerlijk balkon op het westen en een moderne keuken en badkamer.

Winkels, openbaar vervoer en de ringweg A-10 zijn op een steenworp afstand gelegen. Parkeren is mogelijk voor de deur van het complex.

De woning is gemoderniseerd en o. a. voorzien van een moderne keuken en badkamer. De binnenmuren zijn glad gestukadoord en alles is keurig geschilderd. Op de vloer ligt een licht laminaat.

Indeling: Begane grond: Gemeenschappelijke afgesloten entree, trappenhuis en lift, berging. 12de woonverdieping: Galerij, entree appartement, hal, slaapkamer aan de voorzijde, badkamer in het midden met douche, wastafel en toilet, woonkamer met open keuken en balkon op het westen.

Woonkamer en keuken: De woonkamer is bijzonder licht en geeft toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over de Sloterplas en de jachthaven. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur.

Slaapkamer: Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, deze is aan de voorzijde (galerij) gelegen. In de slaapkamer zijn praktische inbouwkasten aanwezig voor het opbergen van kleding.

Badkamer: De badkamer is uitgerust met een toilet, een wastafel en douche.

Buitenruimte: Het zonnige balkon op het westen is toegankelijk via de woonkamer.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Burgemeester Hogguerstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.400 p/m
Beschikbaar per
Direct