Advertentie verwijderd

Appartement Brouwersgracht in Amsterdam

1013 HB Amsterdam (Noord-Holland)

€1.625 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur via Home of Orange vanaf 1 juli 2019 voor minimaal 1 jaar: fraai, gemeubileerd 1 slaapkamer appartement in een chic monumentaal grachtenpand met lift en gelegen aan een rustige binnentuin op de 3e etage

INDELING De woning heeft een mooie ruime woonkamer (5.17 x 7.45) met open haard en een modern groot keukeneiland (oven en vaatwasser). Door het hele huis zijn authentieke houten balken in het plafond aanwezig, deze zijn tevens verwerkt in de muren (uniek!). Door de hele woning ligt een lichte houten vloer. De slaapkamer (2.47 x 3.18) is bijzonder romantisch. Er is een ruime badkamer met douche. De bank op de foto’s is inmiddels vervangen door een andere loungebank. Tevens is er een berging (1.5 x 1.5) bij de woning aanwezig.

OMGEVING Wonen op de Brouwersgracht is een groot plezier, in de gezellige Jordaan en met de Haarlemmerstraat om de hoek. Het appartement is zeer geschikt voor werkende mensen die het beste willen halen uit leven en wonen in Amsterdam. De sfeer in het appartement is zeer prettig.

KOSTEN HUURDER Huur per maand: € 1625 excl. G/W/L Borg: 1 maand huur

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Brouwersgracht Amsterdam

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.625 p/m
Beschikbaar per
Direct