Advertentie verwijderd

Kamer Holendrechtstraat in Amsterdam

1078 TT Amsterdam (Noord-Holland)

€743 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

LET OP: Beschikbaar 15 NOVEMBER 2019 voor 1 professional. MINIMALE huur 1 jaar.

Lees eerst deze gehele tekst. Voldoet u wel aan de voorwaarden? U deelt het huurcontract van de gehele woning. U krijgt geen kamerhuur contract.

Inschrijven is verplicht.

De kamer is 14 m2 met slot maar u deelt de badkamer met ligabad en het toilet met een vrouwelijke professional ( Italiaanse ). Samen houdt u dit schoon.

U gebruikt de keuken met apparatuur alleen. U houdt dit dagelijks schoon.

Het huurcontract, de was- en droogapparatuur, dakterras, internet en rekeningen deelt u met 3 medebewoners.

Dit is een groepswoning voor 4 professionals met 3 badkamers en 3 extra kitchenettes.

U krijgt een interview met de eigenaar en de 3 medehuurders waarmee u het huurcontract deelt. De 3e en 4e medehuurder hebben hun eigen sanitair en eigen keuken-apparatuur.

U kunt de huur niet opzeggen binnen 1 jaar. U moet minimaal 12 maanden blijven samenwonen op dit adres = tot 1 december 2020 .

In de € 743,00 woonlasten zijn inbegrepen: Waterschapsbelasting, Afvalstoffenheffing, internet, water, energie, kabel-tv, meubels, was-droog-kook apparatuur en € 30,00 reservering voor schoonmaak van de gedeelde badkamer, toilet en vloeren hal.

De waarborgsom is € 900,00 die u terug krijgt na de eindschoonmaak.

Eenvoudige inrichting. Kookplaat, koelkast, magnetron, wasmachine, vaatwasser, droogtrommel, hoogslaper, matras, beddengoed, bank, tafel, werkblad, stoelen, servies, bestek, pannen, verlichting, laminaatvloer kamer, vinylvloer keuken, luxaflex.

Voor deze inventaris betaalt u slechts € 15,00 huur. Reparatiekosten zijn niet inbegrepen. Deze inventaris mag u niet verwijderen. U betaalt het onderhoud. Uw aandeel voorschot servicekosten is € 88,00. Voorschot schoonmaak € 30,00. Uw aandeel in de huur is € 610,00.

De medehuurster is op zoek naar een vriendelijke en betrouwbaar persoon met een vast inkomen boven netto € 1.500,00 (na belastingbetaling) om het appartement te delen. U bent dus geen student.

Deze optie, op deze locatie, is niet duur, maar u moet de Huisvestingswetgeving Amsterdam lezen, begrijpen en accepteren. U deelt 1 huurcontract.

  • geen commissiekosten.
  • er kan geen huurtoeslag worden aangevraagd ! ! De woning heeft een geliberaliseerde huurprijs.

U moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • aantonen dat u niet korter dan 12 maanden blijft wonen.
  • salaris netto boven € 1.500,00.
  • opzegtermijn 2 maanden vooruit.
  • uw leeftijd is 23 of hoger.
  • de waarborgsom € 900,00 te betalen in 2 fasen ( 300,00 + 600,00 ).
  • een masterstudent met sponsors komt in aanmerking als de eerste 3 maanden huur plus de waarborgsom bij de sleuteloverdracht worden betaald. U heeft dan de laatste 2 maanden al betaalt als u de huur 2 maanden vooruit opzegt.

Als u geen EU-burger bent, moet u ook de uitgiftedatum plus de vervaldatum van de verblijfsvergunning vermelden bij uw aanvraag.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1992
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Holendrechtstraat Amsterdam

Extra informatie

Bad
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 743 p/m
Beschikbaar per
Direct