Advertentie verwijderd

Appartement Singel in Amsterdam

1017 AX Amsterdam (Noord-Holland)

€1.300 Huurprijs p.m.
45 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Gelegen op de derde verdieping van een prachtig monumentaal pand aan de bloemenmarkt, vindt u dit prachtige gestoffeerde appartement. Het appartement is volledig voorzien van een mooie laminaatvloer. De keuken is van nieuwe apparatuur voorzien (ook wasmachine in halkast). Een prachtig appartement met prachtig uitzicht.

Indeling:

Op de begane grond betreedt u via een gedeeld trappenhuis het gebouw. Op de derde verdieping betreedt u het zeer lichte appartement. Het appartement bestaat uit een woonkamerkeuken van ongeveer 25m2 aan de voorzijde. Aan de voorzijde heeft u 3 ramen breed uitzicht over de Bloemenmarkt, de munttoren en het koningsplein. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer. Aan de achterzijde het appartement vindt je een mooie badkamer en in de hal een saparaat toilet Ligging:

De ligging van de woning is uiterst centraal. Zo bent u binnen no time op het Koningsplein, Leidseplein, Rembrandtplein. U woont recht tegenover de Kalvertoren (warenhuis), de Munttoren en de Stopra. U woont op de Bloemenmarkt.

Het openbaar vervoer is door de centrale ligging perfect. Tram 1,2,5,16, 24 stoppen op 1 minuut loopafstand van de woning. Verder is het Centraal Station binnen enkele tram,loop of fiets- minuten te bereiken.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Singel Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar