Advertentie verwijderd

Appartement Van Woustraat in Amsterdam

1074 AB Amsterdam (Noord-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Zeer geschikt voor 2 woningdelers: appartement met 2 ruime eigen vertrekken en luxe keuken beschikbaar op toplocatie in de Pijp!

*Foto's van hetzelfde appartement op de derde etage, appartement welke nu beschikbaar komt wordt verhuurd zonder meubels (in overleg en tegen meerprijs meubilering mogelijk)

Appartement 2 ruime kamers waarvan de achterzijde toegang heeft tot ruim balkon. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en ligt tussen de 2 ruime kamers in. Bergruimte met wasmachine en droger. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Separaat toilet.

Omgeving Gelegen in de populaire en levendige buurt de Pijp om de hoek bij de Albert Cuypmarkt en vlakbij het Sarpahtipark. De buurt is eveneens bekend om het enorme aanbod van delicatessenwinkeltjes, authentieke restaurants, gezellige cafés en hippe horeca. Openbaar vervoer is uitstekend. Binnen 15 minuten op WTC / Zuidas met directe verbinding naar Schiphol. Aan de cityring richting A10 en op loopafstand van de Noord/Zuidlijn.

Voorwaarden Per direct beschikbaar. Huursom € 1.450,- exclusief nutsvoorzieningen. Borgsom 2x huursom. Gestoffeerd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
170 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Van Woustraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar