Advertentie verwijderd

Appartement Derde Helmersstraat in Amsterdam

1054 BL Amsterdam (Noord-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
67 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

ENGLISH BELOW

EXCL. G/W/E/TV/Wifi. Borg 2 maanden huur.

Slaapkamer achterzijde. Bedbank woonkamer. Apart toilet. Klein slaapkamertje voorzijde.

Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke 3-kamer appartement in de Derde Helmersstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 67 m2, is gebouwd in 1906 en heeft een energielabel G.

Stijlvol wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Derde Helmersstraat 74-1 is gelegen in de buurt Helmersbuurt Oost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers.

-- ENGLISH

EXCL. G/W/E/TV/Wifi. Deposit 2 months rent.

Bedroom at the backside. Bed couch in living. Separate toilet. Small tiny bedroom frontside.

This characteristic 3-room apartment is located in Amsterdam in the Derde Helmersstraat. The apartment has a living area of 67 m2, was built in 1906 and has an energy rating of G.

Stylish living in Amsterdam. That is possible in this neighborhood. Derde Helmersstraat 74-1 is located in the Helmersbuurt Oost neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within cycling distance of the center of Amsterdam, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 5-minute drive away.

Layout: the house consists of three rooms.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
213 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Derde Helmersstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar