Advertentie verwijderd

Appartement Admiralengracht in Amsterdam

1057 EN Amsterdam (Noord-Holland)

€1.500 Huurprijs p.m.
56 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Nieuw in de verhuur en op unieke plek aan de Admiralengracht in het bruisende deel van de Baarsjes (Oud-West); fraai TWEE/DRIE -kamer appartement van circa 56 m2 met groene tuin!

Het appartement is een paar jaar geleden geheel gerenoveerd (energielabel C) en bevindt zich op de begane grond. De woning beschikt over 1 grote en een wat kleinere slaapkamer en is volledig geïsoleerd.

Ligging: Het appartement ligt op fietsafstand van het Rembrandt-park en het Westerpark, de Hallen en de Jordaan zijn eveneens vlakbij gelegen. De uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken (A2-A9 en A10) en de tramlijnen 7 en 17 brengen je in een mum van tijd richting de binnenstad.

Indeling: Entree (tochtportaal), toegang centrale hal, aangrenzend de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, royale woon- eetkamer, slaapkamer aan de achterzijde en grenzend aan de tuin. De badkamer is te bereiken via de hal en is uitgerust met een toilet, een wastafel en een douche gelegenheid. .

Bijzonderheden:

  • Huurprijs € 1500,- per maand exclusief gas, water en licht, tv en internet;

  • Beschikbaar per direct;

  • Minimale huurtermijn 1 jaar;

  • GEEN groepsbewoning toegestaan;

  • GEEN onderhuur toegestaan;

  • Waarborgsom gelijk aan een maand huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper/Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. adviseur van verkoper/verhuurder. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken bij uw aanhuur makelaar. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
56 m²
Inhoud
156 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Admiralengracht Amsterdam

Extra informatie

Tuin
Toilet in badkamer
Douche
Mechanische ventilatie
Kabel TV
Aan water
Aan rustige weg
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar