Advertentie verwijderd

Kamer Sophialaan in Apeldoorn

7311 PB Apeldoorn (Gelderland)

€495 Huurprijs p.m.
26 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer ruime kamer te huur van c.a. 26 m2 op een A-locatie naast het centraal station van Apeldoorn. De kamer beschikt over grote ramen met veel lichtinval en nieuwe kunststof kozijnen. Daarnaast beschikt de kamer nog over een ingebouwde kast. De afzonderlijke keuken, badkamer en toilet deelt u met 2 medebewoners. Wasmachine is aanwezig voor gezamenlijk gebruik evenals een buitenruimte aan de achterzijde van het pand. Daarnaast heeft iedere kamer/studio een eigen brievenbus. WIFI is aanwezig of kunt u in overleg met medebewoners meeliften. Gelegen op een centrale locatie in het centrum van Apeldoorn met het station, diverse scholen als Aventus, Wittenborg en winkels allemaal op loopafstand gelegen. Interesse? Reageer direct!

Overige Huurovereenkomst voor 1 jaar Geen huisdieren Borg is gelijk aan 2 maanden huur Eenmalig €150,- administratiekosten aan verhuurder

Gewenste huurder De voorkeur gaat uit naar een net werkend persoon of student

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
26 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sophialaan Apeldoorn

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.