Advertentie verwijderd

Kamer Apeldoornseweg in Arnhem

6814 BM Arnhem (Gelderland)

€625 Huurprijs p.m.
27 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Wilt u wonen aan de rand van het gezellige centrum van Arnhem bij het Sonsbeekpark? Deze ruime gerenoveerde dubbele kamer met eigen keuken en badkamer is gelegen op de 2e verdieping van een prachtig herenpand tegenover het Sonsbeekpark.

Indeling: Ruime gestoffeerde dubbele kamer met een totale oppervlakte van 27 m2 met eigen keuken, slaapgedeelte en badkamer. De woonkeuken is voorzien van een nieuw keukenblok, combi-magnetron, gascomfoor en afzuigkap. De badkamer is eveneens voor eigen gebruik beschikbaar en bestaat uit een badmeubel, douchecabine. Het toilet wordt gedeeld met 3 personen. Er is een overdekte fietsenberging achter het pand.

**Bijzonderheden: ** - Per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikbaar. In overleg eventueel ook per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikbaar.

  • Kale huurprijs: € 515,- + € 70,- G/W/E + € 40,- servicekosten (o.a. internet, televisie en gemeentelijke heffingen) = € 625,- per maand

Kijk altijd op onze website makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl voor ons actuele aanbod en onze bemiddelingsvoorwaarden. Bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Apeldoornseweg Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 625 p/m
Beschikbaar per
Direct