Advertentie verwijderd

Appartement Walstraat in Arnhem

6811 BC Arnhem (Gelderland)

€778 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Zelfstandige woonruimte met 1 slaapkamer op een unieke locatie.

Indeling: Via een centrale entree kom je bij deze bovenwoning. De woonkamer heeft veel lichtinval door de vele ramen. De keuken is voorzien van een afzuigkap en een gaskookplaat. Voor ander apparatuur dien je zelf zorg te dragen. De slaapkamer heeft een wastafel met warm en koud water. De badkamer heeft een douche en wastafel.

Omgeving: De Walstraat ligt in het Muiskwartier midden in het Arnhemse stadscentrum. Alles is op loopafstand: winkels en supermarkten, veel gezellige koffiebarretjes, cafés en restaurants, een sportschool om de hoek… En zoals bijna overal in Arnhem is de natuur nooit ver weg: het prachtige Sonsbeekpark ligt op 10 minuten lopen, even fietsen en je staat op de Posbank aan de rand van de Veluwe, of op de dijken langs de uiterwaarden van de Rijn. Het NS Station ligt op loopafstand en met de auto ben je snel de stad uit.

Extra’s:

  • Huisdieren zijn niet toegestaan evenals binnenshuis roken.
  • Alleen voor werkende kandidaten.
  • Waarborgsom bedraagt 1 maandhuur.

Contractvorm: De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode (> 12 maanden) afgesproken, na verstrijken van deze periode loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Beschikbaarheid: Het object is per direct beschikbaar.

Huurprijs: De huurprijs van deze woonruimte is € 778,- Inclusief servicekosten en de voorschotten voor gas, water en elektra.

Huurcriteria Wij hanteren standaard dat een kandidaat een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur. Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort, drie recente salarisstroken en een getekende arbeidsovereenkomst/werkgeversverklaring).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Walstraat Arnhem

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 778 p/m
Beschikbaar per
Direct