Advertentie verwijderd

Appartement Gildemeestersplein in Arnhem

6826 LR Arnhem (Gelderland)

€705 Huurprijs p.m.
62 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Te huur

ruime driekamer woning, is gelegen op de 6e verdieping die te bereiken is met een lift. Er is een aparte keuken van 10 m2. Deze wordt voorzien van een nieuw keukenblok, met inbouw apparatuur zoals: combi magnetron, wasemkap, vaatwasser, inductie kookplaat, koel/vries combinatie en thermostaatkranen.

Het Gildemeestersplein is gelegen aan winkelcentrum Presikhaaf. Het plein ligt pal tegen het oudste overdekte winkelcentrum van Europa aan. Wanneer u het complex verlaat, stapt u vrijwel direct het winkelcentrum binnen met een grote diversiteit aan winkels. Er zijn 3 grote supermarkten (Aldi, Albert Heijn en Coöp. Wereldhave heeft dit winkelcentrum thans gerenoveerd. Presikhaaf is ook ideaal gelegen t. o. v. de belangrijke uitvalswegen en het openbaar vervoer. Ook aan groenvoorzieningen is gedacht! Op steenworp afstand is Park Presikhaaf alwaar u een flink stuk kunt wandelen en van de kinderboerderij en het gezellig theehuis kunt genieten.

De Huurprijs is € 705,00 per maand excl. voorschot stookkosten € 73,- en voorschot € 22,- servicekosten voor onder andere schoonmaak

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Gildemeestersplein Arnhem

Extra informatie

Balkon
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 705 p/m
Beschikbaar per
Direct