Advertentie verwijderd

Appartement Broerenstraat in Arnhem

6811 EB Arnhem (Gelderland)

€1.125 Huurprijs p.m.
66 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

De woningen zijn luxe uitgevoerd met vloerverwarming, een laminaatvloer (breedstrook Balterio Dolce), een wit keukenblok met easy grey aanrechtblad en Siemens inbouwapparaten (inductie kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, afzuigschouw en een Bosch koelkast met vriesgedeelte). De berging bevindt zich in de kelder en is circa 4m2. Verder wordt de badkamer afgewerkt met aparte douche en dubbele wastafel (en kranen) met een grote spiegel. Ook zijn de badkamer en het toilet betegeld met een strakke afwerking.

Wie kunnen zich aanmelden? De woningen zijn perfect geschikt voor kleine gezinnen, ouderen en alleenstaanden. Ook starters, studenten en woningdelers zijn van harte welkom.

Verto, gelegen aan de Broerenstraat 45 in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop. Het van origine kantoorgebouw wordt omgevormd tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en beschikken alle over een berging in de onderbouw en een private buitenruimte.

De Status De oplevering van de woningen wordt verwacht in de 2e week van februari 2021. De bouw ligt op schema. De verhuur is gestart en ruim 50% van fase 1 (woonlaag 1 & 2) is reeds verhuurd. De verhuur van fase 2 (woonlaag 3 & 4) is inmiddels ook gestart.

Types en extra’s De appartementen zijn energiezuinige woningen met een woonoppervlakte variërend van 66 tot 119 m² en een buitenruimte gelegen op het zuiden, oosten of het noorden. Tevens heeft de 4e woonlaag (bouwnummers 45-46 tot en met 45-58) toegang tot de zonnepanelen op het dak wat ervoor mag zorgen dat u bij normaal gebruik de meter op 0 houdt.

Ook zijn er in Verto 17 parkings beschikbaar met directe toegang tot het complex. De prijs voor deze parkeerplaatsen is €125,- per maand (prijs en beschikbaarheid onder voorbehoud).

Kijkmoment Donderdag 29 oktober 2020 organiseren wij een 'coronaproof' livestream evenement. Wij nodigen u dan ook van harte uit om tussen 14:00 uur en 16:00 uur vanuit uw luie stoel mee te kijken naar de laatste ontwikkelingen op de bouwplaats. Uiteraard tonen wij u ook de woningen die nog beschikbaar zijn. U hoeft zich niet aan te melden voor het livestream evenement maar indien u interesse heeft raden wij u aan om alvast kosteloos in te schrijven. De woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur.

Als je huis is waar je hart is laat mijn hart dan maar hier - Jesse Laport (stadsdichter van Arnhem)

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Broerenstraat Arnhem

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.125 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar