Advertentie verwijderd

Appartement Emmastraat in Arnhem

6828 HH Arnhem (Gelderland)

€1.110 Huurprijs p.m.
67 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Achterin de Spijkerbuurt aan de Emmastraat ligt dit prachtig 3-kamer appartement op de 1ste etage van een goed onderhouden herenhuis. Met een paar minuten lopen ben je al bij het stations Velperpoort of op de Steenstraat waar je diverse winkels en eetgelegenheden vind. Ook het centrum van Arnhem ligt dichtbij.

De woning heeft een hoog plafond, ramen, ensuite deuren en een mooie vloer door de gehele woonlaag. Ook beschikt het appartement over een eigen balkon aan de achterzijde!

De vernieuwde keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. (vaatwasser, afzuigkap, koel/vries combinatie) Daarnaast is de keuken groot genoeg om hier een gezellige eethoek van te maken. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers en een vrij nieuwe badkamer voorzien van douche, toilet en een kastje met ingebouwde wastafel.

Kortom een prachtig appartement met veel karakter! Zou je graag willen bezichtigen? Vraag dan een bezichtiging aan via je gebruikersaccount!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Emmastraat Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.110 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.