Advertentie verwijderd

Appartement Schoolstraat in Arnhem

6828 GT Arnhem (Gelderland)

€310 Huurprijs p.m.
16 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Beschikbaar voor studenten!

In Rijksmonumentaal gebouw “De Lorentz linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.' bieden wij een ruime kamer aan.

De kamers hebben een gedeelde grote keuken en ruim sanitair.

Het gebouw bezit nog veel authentieke details en de gevel en het interieur zijn rijk versierd met ornamenten. Invloeden van Berlage, het Rationalisme en Art Nouveau zijn terug te vinden in het ontwerp. O.a. de latere Nobelprijswinnaar H.A. Lorentz en kunstenaar M.C. Escher hebben op deze school gezeten. Voor M.C. Escher is het centrale trappenhuis zelfs de inspiratiebron geweest voor zijn meest bekende tekenwerk.

Het gebouw is gelegen aan de Schoolstraat in het Rijksbeschermde stadsgezicht het Spijkerkwartier. Deze wijk kenmerkt zicht door de aanwezigheid van veel monumentale panden waaronder de 'Brusselse huizen' gelegen in de aangrenzende Spijkerstraat. De wijk grenst aan het centrum van Arnhem.

Huurprijs:

Kale huur: €310,- Servicekosten: €110,- Totale huur: €420,-

Ter overname: er staat een hoogslaper die kostenloos kan worden overgenomen!

Voor meer informatie of het bezichtigen van de kamers neemt u contact op met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
16 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Schoolstraat Arnhem

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 310 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.