Verhuurd

Kamer Bredasingel in Arnhem

6843 RC Arnhem (Gelderland)

€299 Huurprijs p.m.
12 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Deze fraaie kamer met eigen wastafel ligt in Arnhem Zuid! De kamer is ca. 12m2 en u hoeft de voorzieningen met slechts 2 andere bewoners te delen!

De kamer is ideaal gelegen, namelijk in een rustige straat en nabij vele voorzieningen zoals de A325, diverse winkels, sportfaciliteiten, ca. 10 min van treinstation Schuytgraaf, natuur en niet te vergeten; Winkelcentrum Kronenburg en het centrum van Arnhem! Ook bent u zo in Nijmegen!

**Indeling: ** Gezamenlijke entree/ hal met meterkast en toilet.

Grote gezamenlijke woonkamer met een luxe en compleet ingerichte keuken waar u gebruik van kunt maken, net zoals de heerlijk achtertuin!

Op de 1e verdieping treft u 3 kamers. 1 Van de kamers is al verhuurd, een andere dient voor opslag en de 3e betreft de beschikbare kamer. Deze kamer is 12m2 en heeft een eigen wastafel, kiep- kantel ramen met dubbel glas én een rolluik! Verder is de kamer voorzien van gordijnen en vitrage.

Moderne badkamer met een inloopdouche, wastafel meubel en 2e toilet!

Op de 2e verdieping is de zolder met wasmachine en droger waar u gebruik van kunt maken.

Kortom, een leuke kamer in een compleet huis op een zeer gunstige locatie! ** Bijzonderheden: ** - Per 1-2-17 beschikbaar voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 12 maanden.

  • Huurprijs: € 299,- incl. g/w/e, tv, internet, gemeentelijke heffingen en het gebruik van diverse zaken (zoals in de keuken en woonkamer) in de woning!
  • De waarborgsom bedraagt € 299,-.
  • Afmetingen: 3,30m x 3,63m.

Kijk altijd op onze website 123Wonen.nl voor ons actuele aanbod en onze bemiddelingsvoorwaarden. Bij 123Wonen kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
1
Adres
Bredasingel Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 299 p/m
Beschikbaar per
26 maart 2017