Advertentie verwijderd

Appartement Statenlaan in Arnhem

6828 WB Arnhem (Gelderland)

€950 Huurprijs p.m.
70 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Mooie gerenoveerde bovenwoning!

Het betreft een prachtig pand van net na de oorlog omstreeks 1945. Het pand kent een BG, eerste , en een tweede/derde verdieping.

De Statenlaan is op 10 min loopafstand van centrum Arnhem. U kunt als ingeschreven bewoner een parkeervergunning aanvragen de kosten hiervoor bedragen +/- € 140.00 per jaar.

Indeling: Woonkamer 4 X 4 m Slaap of werkkamer 4 X 4 m Werkkamer/opbergruimte / berging ongeveer 6 m Douche / wastafel / toilet met aansluiting wasmachine 3 X 4 m Keuken 3 X 3 m met groot aanrecht en gaskookplaat. Balkon aan de keuken van 2 X 1 m Vaste trap naar grote geisoleerde zolder met dakramen,verwarming en wasbak Kan als slaapkamer worden gebruikt ongeveer 20 m Hal tussen 2e en 3e verdieping 3 X 2 m Alle vertrekken voorzien van CV Mede gebruik van schuurtje ( voor max 2 fietsen )

Totaal oppervalkte ongeveer 70 m

Kale huurprijs € 750.00 Gas/stroom/water. € 150.00

Op dit moment wordt het pand o.a voorzien van dubbel glas aan de achterzijde. Tevens zal de komende weken een vaste trap van de tweede naar de derde ( zolder ) verdieping worden gemaakt. De zolder wordt tevens helemaal geïsoleerd.

Samenvatting: Een mooi en zeer ruim appartement in een rustige wijk met veel uitval mogelijkheden. Op een steenworp afstand van centrum Arnhem. Een hele mooie plek voor iemand die ruimte wil en geen moeite heeft met trap lopen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor deze woning zijn wij op zoek naar een werkend persoon / stel.

Heb je interesse en wil je een kijkje komen nemen? Maak dan een account aan en plan een bezichtiging in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
999 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Statenlaan Arnhem

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Direct